Charlie Sheen je na mizine: Nemá ani na alimenty

NETKY.SK • 14 August 2018, 10:59 • 2 min
Charlie Sheen je na mizine: Nemá ani na alimenty

Niekdajšia hviezda a najlepšie platený herec má vážne finančné problémy.

slovakia

left justify in out

Charlieho Sheena zrejme netreba nejako zvlášť predstavovať. Medzi jeho najznámejšie počiny patria filmy Horúce strely a, samozrejme, aj u nás mimoriadne obľúbený seriál Dva a pol chlapa. Tu dostal za natočenie jedinej epizódy 1,8 milióna dolárov. V roku 2010 bol najlepšie plateným hercom sveta, no zdá sa, že zlaté časy sa skončili.

 

Herca sprevádzalo viacero nepríjemných káuz, mal problémy s drogami a alkoholom, kvôli čomu sa s ním rozlúčili aj tvorcovia Dva a pol chlapa, následne bol obvinený z vraždy a rovnako je známy tým, že je HIV pozitívny. Všetky tieto faktory sa podpisujú na tom, že s ním nikto nechce spolupracovať a Sheen si nedokáže nájsť stabilné zamestnanie. Z tohto dôvodu momentálne nie je schopný plniť svoje finančné záväzky, napríklad riadne platiť alimenty na svoje štyri deti, ktoré mesačne spolu dosahujú sumu 75-tisíc dolárov.

 

Okrem toho Sheen nedokáže utiahnuť už ani svojho záhradníka a človeka, ktorý sa mu staral o bazén v jeho vile v Beverly Hills. Navyše, len v apríli vysvitlo, že na daniach dlží 5 miliónov dolárov, pričom zostatok na jeho účte je 10 miliónov. Rozhodol sa preto svoj dom so siedmimi spálňami a siedmimi kúpeľňami predať za 10 miliónov. Avšak záujemca sa doposiaľ nenašiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona