Charlie Puth pre chorobu zrušil zvyšok severoamerického turné

NETKY.SK • 24 Október 2016, 14:32 • 2 min
Charlie Puth pre chorobu zrušil zvyšok severoamerického turné

New York - Americký spevák, skladateľ a producent Charlie Puth má zdravotné problémy, pre ktoré musel zrušiť zvyšok severoamerického Don't Talk Tour. Dvadsaťštyriročný interpret o tom informoval v nedeľu na sociálnych sieťach, pričom uviedol, že je v ostatnom čase veľmi chorý a jeho stav sa nezlepšuje práve pre rýchle pracovné tempo.

slovakia

left justify in out

"Bohužiaľ, musím zrušiť zvyšné koncerty v rámci môjho turné. Je to tá posledná vec, ktorú chcem spraviť, keďže milujem byť na cestách, vystupovať a stretávať každého jedného z vás," napísal rodák z Rumsonu v New Jersey.

 

"Extrémne chorý som absolvoval vystúpenia a nenašiel som si čas na to, aby sa moje telo zotavilo. Odpočinok je pre mňa jediným spôsobom, ako sa cítiť lepšie a znova začať vystupovať. Sľubujem, že spravím všetko, čo bude v mojich silách, aby som vám to vynahradil. Milujem vás a je mi to veľmi ľúto," dodal spevák, ktorého museli začiatkom mesiaca hospitalizovať pre ťažkosti spojené s chrípkou.


Hudobníka čakalo ešte dvanásť koncertov, vrátane vystúpení v mestách ako Nashville, Tulsa, Denver, Vancouver či Seattle. Turné, ktoré odštartoval 26. septembra v Dallase, mal ukončiť 8. novembra v Los Angeles.


Charles Otto "Charlie" Puth Jr. sa stal známym vďaka spolupráci na hite See You Again (feat. Wiz Khalifa), ktorý si vlani vyslúžil tri nominácie na ceny Grammy. Skladba, ktorá dobyla americký aj britský singlový rebríček, sa nachádza na soundtracku filmu Rýchlo a zbesilo 7 (2015). Muzikant vydal v januári debutovú štúdiovku Nine Track Mind. Na konte má tiež tri EP nahrávky.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies