Charlie Hunnam: Jamie Dornan bude skvelým Christianom

NETKY.SK • 21 November 2013, 08:11 • 2 min
Charlie Hunnam: Jamie Dornan bude skvelým Christianom

LONDÝN - Anglický herec Charlie Hunnam verí, že Jamie Dornan bude výborným Christianom Greyom v pripravovanej filmovej adaptácii knihy Fifty Shades of Grey - Päťdesiat odtieňov sivej (2011).

slovakia

left justify in out

Greya mal pôvodne stvárniť Hunnam, od projektu však odstúpil. Producenti ho následne nahradili Dornanom, ktorý vo filme stvárni partnera Anastasie Steele v podaní Dakoty Johnson. "Som si istý, že odvedie skvelú prácu. Nepoznám veľmi jeho robotu, no poznám Sam, režisérku, ktorá je úžasná a má fantastický vkus, preto som si istý, že odvedie dobrú prácu," povedal Hunnam pre portál TMZ.

Sam Taylor-Wood bude režírovať pripravovanú knižnú adaptáciu autorky E. L. James, zatiaľ čo Patrick Marber a Mark Bomback majú za úlohu doladiť scenár, ktorý napísala Kelly Marcel. Premiéru filmu naplánovali tvorcovia na víkend, počas ktorého sa bude sláviť v roku 2015 sviatok svätého Valentína. 

Príbeh románu Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej (2011) sa sústredí na vzťah nevinnej študentky Anastázie Steelovej a multimilionára Christiana Greya. Kniha zaujala a podnietila sexuálne fantázie miliónov žien, a tak si vyslúžila aj záujem o filmové spracovanie. Autorka pôvodne písala príbeh ako anonymná fanúšička upírskej ságy Twilight a postupne ho zverejňovala na fanúšikovských stránkach pod názvom Master of Universe. Hlavné postavy sa volali rovnako ako tie z Twilightu - Edward Cullen a Bella Swan. E. L. James svoje dielo neskôr prepracovala, rozšírila, premenovala a rozdelila na tri časti. 

Tridsaťtriročný Charlie Hunnam je známy z televíznych seriálov Queer as Folk (1999 - 2000), Undeclared (2001 - 2003) alebo Sons of Anarchy (2008) a filmov Futbaloví chuligáni (2005), Potomkovia ľudí (2006), Deadfall (2012) či Ohnivý kruh (2013). Najbližšie bude nakrúcať snímky Triple Nine a Crimson Peak, ktoré by sa mali do kín dostať v roku 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies