Charli XCX učaroval podmorský svet

NETKY.SK • 16 Február 2015, 07:50 • 2 min
Charli XCX učaroval podmorský svet

LONDÝN - Anglickú speváčku Charli XCX fascinuje podmorský svet. Dvadsaťdvaročná rodáčka z mesta Stevenage to uviedla v rozhovore pre britský magazín Heat.

slovakia

left justify in out

"Zbožňujem dokumenty o podmorskom svete s Davidom Attenboroughom. Chcela by som na vlastné oči vidieť útok žraloka," prezradila interpretka, ktorá vystúpi 27. februára v bratislavskej Slovnaft aréne ako predskokanka na koncerte americkej speváčky Katy Perry.

 

Charli XCX, vlastným menom Charlotte Emma Aitchison začala písať skladby už ako 14-ročná. Prvý album 14, ktorý však slúžil len na propagáciu a nedostal sa do predaja, vydala v roku 2008. V apríli 2013 sa na trh dostala jej štúdiovka True Romance, na ktorú nadviazala nahrávkou s názvom Sucker (2014). S austrálskou rapperkou Iggy Azalea nahrala skladbu Fancy, ktorú americký magazín Billboard vlani vyhlásil za najväčší hit leta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies