Charli XCX si nie je istá, či ešte niekedy vydá nejaký album

NETKY.SK • 18 December 2017, 09:03 • 2 min
Charli XCX si nie je istá, či ešte niekedy vydá nejaký album

BRATISLAVA - Anglická speváčka a skladateľka Charli XCX si podľa vlastných slov nie je istá, či ešte niekedy vydá nejaký album.

slovakia

left justify in out

Uprednostňuje totiž prácu na mixtapeoch.

"S albumom nikdy naozaj neviem, kedy ho vydám alebo či ho vôbec vydám. Jednoducho neviem. A myslím, že práve to ma vedie k mixtapeom. Robím a píšem veľmi rýchlo. Nesmierne ma frustruje, keď musím len tak sedieť na muzike. Hudbu na album som mala tak dlho, až ma hackli a niečo z toho dali von. Je pre mňa dobré, keď môžem tvoriť a robiť tieto mixtapey. V podstate ľuďom ani nevravím, že na nich robím, jednoducho sa to stane," vyjadrila sa 25-ročná rodáčka Cambridgea.

Charli XCX 15. decembra zverejnila svoj štvrtý mixtape s názvom Pop2, na ktorom spolupracovali napríklad Carly Rae Jepsen, Tove Lo, Caroline Polachek, Cupcakke, Mykki Blanco, Alma alebo Jay Park. Obsahuje dovedna desať skladieb.

Charli XCX, vlastným menom Charlotte Emma Aitchison, začala písať skladby už ako 14-ročná. Prvý album 14, ktorý však slúžil len na propagáciu a nedostal sa do predaja, predstavila v roku 2008. V apríli 2013 sa na trh dostala jej štúdiovka True Romance, na ktorú nadviazala nahrávkou Sucker (2014). S austrálskou rapperkou Iggy Azalea nahrala skladbu Fancy, ktorú americký magazín Billboard vyhlásil v roku 2014 za najväčší hit leta. Na konte má napríklad aj EP Vroom Vroom (2016) či mixtape Number 1 Angel, ktorý vydala tento rok v marci.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies