Charli XCX prepožičia hlas do animáku Angry Birds vo filme

NETKY.SK • 3 Apríl 2016, 15:35 • 2 min
Charli XCX prepožičia hlas do animáku Angry Birds vo filme

LONDÝN - Anglická speváčka a skladateľka Charli XCX prepožičia hlas do pripravovaného animovaného filmu Angry Birds vo filme.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval producent snímky John Cohen s tým, že 23-ročná interpretka nahovorí postavu menom Willow. Režisérmi Angry Birds sú Clay Kaytis a Fergal Reilly, pričom o scenár sa postará Jon Vitti. Okrem Charli XCX prepožičajú hlasy postavám aj Jason Sudeikis, Danny McBride, Bill Hader, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Tony Hale, Peter Dinklage či Blake Shelton. Slovenská premiéra je naplánovaná na 12. mája 2016.


Charli XCX, vlastným menom Charlotte Emma Aitchison, začala písať skladby už ako 14-ročná. Prvý album 14, ktorý však slúžil len na propagáciu a nedostal sa do predaja, vydala v roku 2008. V apríli 2013 sa na trh dostala jej štúdiovka True Romance, na ktorú nadviazala nahrávkou s názvom Sucker (2014). S austrálskou rapperkou Iggy Azalea nahrala skladbu Fancy, ktorú americký magazín Billboard vyhlásil v roku 2014 za najväčší hit leta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona