Charita odmieta odovzdať peniaze dievčatku s rakovinou, pre ktoré sa vyzbierali ľudia

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 20:00 • 2 min
Charita odmieta odovzdať peniaze dievčatku s rakovinou, pre ktoré sa vyzbierali ľudia

CARDIFF – Rodičia chorého dievčatka sú zdrvení, po tom čo im charitatívna organizácia odmieta odovzdať peniaze vyzbierané konkrétne pre ich dcérku.

slovakia

left justify in out

Malá Nell Connick má nádor na mozgu a podstúpila niekoľkotýždňovú chemoterapiu. Lekári jej stav napokon vyhodnotili ako bezvýchodiskový a tvrdia, že nejaká liečba jej nezachráni život. Nell tak čaká na smrť a dostáva sa jej lekárskej starostlivosti, ktorá len potláča negatívne sprievodné javy choroby.

 

img

 

Rodičia chceli dcérke posledné dni života spríjemniť veselými zážitkami a rôznymi výletmi. Požiadali tak charitatívnu organizáciu Kids 'n' Cancer UK o peniaze, ktoré boli zbierané na meno ich dcéry, pričom išlo o vyše 57-tisíc eur.

 

Vedenie organizácie im však tieto peniaze odmieta dať s tvrdením, že neboli zbierané na tento účel. Podľa pravidiel sa mala z financií hradiť liečba a cestovanie s ňou spojené. Ale keďže jej už liečba nepomôže, nemá nárok ani na peniaze.

 

Rodičia dostali len okolo 6000 eur na výlet do Euro Disney a aj to bolo interpretované ako výnimka. Zúfalí rodičia si teraz lámu hlavu, ako umierajúce dieťa potešiť z peňazí, ktoré nemajú a asi ani nedostanú.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies