Chára vyzýva spoluhráčov: V každom zápase na maximum

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 10:01 • 2 min
Chára vyzýva spoluhráčov: V každom zápase na maximum

BOSTON - Hokejisti Bostonu balansujú na hrane postupu do play-off NHL a päť zápasov pred koncom základnej časti im patrí 8. priečka v tabuľke Východnej konferencie s 88 bodmi. Siedma Philadelphia má o jeden viac, deviaty Detroit o jeden menej.

slovakia

left justify in out

"Sme v podobnej situácii ako viacero tímov a bude záležať na tom, kto získa v posledných piatich, šiestich zápasoch viac bodov. V každom musíme ísť na maximum a nazbierať ich čo najviac," povedal obranca a kapitán Bostonu Zdeno Chára.

 

Bruins vlani unikli boje o Stanleyho pohár o vlások, na postup im nestačilo ani 96 bodov. "Tento ročník je zvláštny. V mužstve nastalo pár zmien, čo sa odzrkadlilo na začiatku sezóny - mali sme horší vstup. Neskôr sa to veľmi zlepšilo, ale potom to už bolo hore-dole. Chýbala nám konštantnosť vo výkonnosti, preto sa teraz stále bijeme o play-off," podotkol v dokrútke na webe NHL Chára, s Bostonom víťaz Stanleyho pohára 2011.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies