Chára vynechá pre zranenie ešte minimálne dva ďalšie zápasy

NETKY.SK • 20 Marec 2018, 14:21 • 2 min
Chára vynechá pre zranenie ešte minimálne dva ďalšie zápasy

Boston - Slovenský obranca Zdeno Chára bude chýbať hokejistom Bostonu ešte minimálne v nadchádzajúcich dvoch zápasoch NHL na ľadoch St. Louis a Dallasu. Kapitán Bruins pauzuje pre zranenie v hornej časti tela, ktoré utrpel 13. marca v súboji s Carolinou.

slovakia

left justify in out

Chára už pre zranenie vynechal uplynulé tri duely a podľa bostonských médií neodcestuje s mužstvom ani na najbližší trip. Počas neho odohrajú Bruins štyri stretnutia, okrem Blues a Stars narazia ešte aj na Minnesotu a Winnipeg.

 

"Bolí to, keď nemôžem byť s mojimi spoluhráčmi na ľade. Postupne som sa naučil, že zranenia sú tu na to, aby nás niečo naučili a umožnili nám rásť. Urobili nás silnejšími a lepšími, vďačnými za naše zdravie," uviedol na Instagrame víťaz Stanleyho pohára z roku 2011, ktorý v nedeľu oslávil už svoje 41. narodeniny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies