Chára skóroval, St. Louis s Halákom prehralo 1:8

NETKY.SK • 11 November 2010, 14:28 • 2 min
Chára skóroval, St. Louis s Halákom prehralo 1:8

Chára skóroval, St. Louis s Halákom prehralo 1 8 - Hokej Zámorská hokejová NHL mala v noci na štvrtok na programe šesť zápasov, v ktorých sa bodovo presadili aj dvaja Slováci.

slovakia

left justify in out

Zámorská hokejová NHL mala v noci na štvrtok na programe šesť zápasov, v ktorých sa bodovo presadili aj dvaja Slováci. Obranca Zdeno Chára prispel jedným gólom k výhre Bostonu na štadióne Pittsburghu 7:4 a vyhlásili ho za tretiu hviezdu zápasu. Pre kapitána medveďov to bol tretí presný zásah v sezóne a dohromady nazbieral v 12 dueloch šesť bodov.
      O jednu asistenciu si vylepšil štatistiky Andrej Sekera, ktorý sa tešil z víťazstva svojho Buffala na pôde New Jersey 5:4 po predĺžení a samostatných nájazdoch. Dvadsaťštyriročný obranca si pripísal aj dva plusové body a na ľade strávil takmer 20 minút. Na stredajšiu noc nebude v dobrom spomínať brankár Jaroslav Halák, ktorý inkasoval štyri góly z pätnástich striel Columbusu a jeho St. Louis nakoniec prehralo na ľade Blue Jackets vysoko 1:8. Halák odišiel z bránky na začiatku druhej tretiny, no nezastúpil ho ani náhradník Ty Conklin, ktorý zlikvidoval 16 z 20 striel.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies