Chára sa v štúdiu NBC prihováral Američanom

NETKY.SK • 13 Február 2014, 08:56 • 2 min
Chára sa v štúdiu NBC prihováral Američanom

SOČI - Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Chára bol v stredu podvečer hosťom olympijského štúdia americkej televíznej stanice NBC Sports. Moderátor Al Michaels ho spovedal v čase, keď bolo v zámorí ráno.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"V USA to je veľmi sledované. Tento moderátor je v zámorí dosť populárny," povedal pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja Zdeno Chára, ktorý sa do olympijského štúdia priamo v Soči dostal ako prvá veľká hviezda ZOH 2014. V štúdiu sa zdržal dvadsať minút. Jeho prítomnosť si členovia 200-členného štábu užívali.

Cháru pri návšteve štúdia NBC Sports zaujímalo, či sa vo vysielaní objaví aj Alexander Ovečkin. "Boli by sme radi, ale oveľa radšej sme, že tu bol práve Zdeno Chára. On je skutočne veľkou osobnosťou," podotkla podľa HockeySlovakia.sk producentka programu Kailin Vandeveldeová. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies