Chára sa v Soči cíti poctený, Vůjtek dá Radivojeviča ku Kopeckému

NETKY.SK • 7 Február 2014, 13:26 • 2 min
Chára sa v Soči cíti poctený, Vůjtek dá Radivojeviča ku Kopeckému

SOČI - Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie je od piatkového poludnia v Soči a vyhlásil, že je to pre neho veľká pocta. Zdeno Chára, ako charizmatický predvoj NHL absolvoval následne v zariadení Slovak Point svoju úvodnú krátku tlačovú konferenciu, najprv so slovenskými, vzápätí so svetovými médiami.

slovakia

left justify in out

Reč sa samozrejme krútila aj okolo večerného otváracieho ceremoniálu XXII. zimných olympijských hier, na ktorých sa mu dostalo pocty byť vlajkonosičom slovenskej výpravy. "Je to jedna z najväčších mét, akú môže športovec dosiahnuť, veľmi si to vážim. O to viac, že všetko prebiehalo hladko a zato sa chcem poďakovať organizácii Boston Bruins," zdôraznil Chára.

 

Kapitána tímu veľmi mrzí neúčasť Mariána Gáboríka. Tréner Vladimír Vůjtek pre TASR potvrdil, že práve pre tento fakt využije Branka Radivojeviča v druhom útoku. "My sme čakali na Mariána Gáboríka do poslednej chvíle a dúfali sme, že jeho zdravotný stav mu štart umožní. Mal to byť jeden z našich kľúčových útočníkov so schopnosťou dať gól. Donominovali sme tak Branka Radivojeviča, ktorý s Tomášom Kopeckým odohral dve veľmi kvalitné majstrovstvá sveta. A myslím si, že im to bude spolu fungovať. Včera večer sme hovorili aj s Ľubom Višňovským. Sú tam nejaké problémy, ale ešte nie je nič jasné. Dohohli sme sa, že mu zavoláme aj dnes večer ruského času a mali by sme vedieť viac. Medzitým by mal hovoriť s generálnym manažérom a tým sme to ukončili. Dnešné medializované správy išli mimo nás."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies