Chára sa po zranení opäť vrátil do zostavy Bostonu

NETKY.SK • 28 December 2018, 09:29 • 2 min
Chára sa po zranení opäť vrátil do zostavy Bostonu

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára sa po zranení kolena opäť vrátil do zostavy Bostonu Bruins. Avšak ani návrat kapitána a opory zadných radov t=ymu nepomohlo a medvede tak podľahli na domácom ľade New Jersey 2:5.

slovakia

left justify in out

Kapitán medveďov nastúpil na svoj prvý zápas od 14. novembra, keď v dueli proti Coloradu utrpel zranenie kolena. Odvtedy vynechal celkom 19 stretnutí. Odohral 19 minút, pričom na súperovu bránku vyslal dve strely.

 

 

"Nebolo to také zlé. Jediná vec, ktorú nemôžete trénovať, je načasovanie. To je tá vec, ktorú potrebujete najviac. Jediným problémom bolo byť na správnom mieste v správnom čase,“ vyjadril sa Chára. 

 

V bránke Bruins sa predstavil jeho krajan Jaroslav Halák, ktorý zneškodnil 28 z 32 striel. Prvou hviezdou zápasu sa však stal brankár New Jersey Mackenzie Blackwood so 40 zákrokmi, ktorý si vo svojom štvrtom zápase v NHL (druhom od začiatku v bránke) pripísal prvé víťazstvo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona