Chára sa na ľad vráti najskôr o mesiac

NETKY.SK • 25 November 2018, 10:00 • 2 min
Chára sa na ľad vráti najskôr o mesiac

BOSTON - Ešte minimálne mesiac si musí slovenský hokejový obranca Zdeno Chára počkať na návrat do NHL. Kapitán Bostonu Bruins utrpel 14. novembra v zápase s Coloradom zranenie pravého kolena a odvtedy v profilige pauzuje.

slovakia

left justify in out

Chára tvrdo pracuje na svojom návrate, ale podľa zámorských médií to nebude skôr ako za mesiac. "Snažím sa čo najviac podporovať náš tím mimo ľadu a sám sa sebe pracujem, aby som sa čím skôr vrátil do akcie," povedal slovenský obranca pre Matta Kalmana z rádia WEEI počas charitatívnej akcie pre ľudí bez domova.

 

Štyridsaťjedenročný veterán je známy svojou tvrdou prácou počas celého roka a o to viac ho zranenie mrzí. "Je to niečo, čo si nikto neželá a neplánuje. Ale žiaľ, stáva sa to. Trénujem naplno, aby som bol pripravený a aby sa mi zranenia vyhýbali, ale niekedy sa tomu jednoducho nedá zabrániť, keď vás nastrelí puk, alebo príde k nejakému podvrtnutiu. Je frustrujúce, že venujete veľa úsilia a času, ale zranenia aj tak prídu," pokračoval Chára.

 

"Nezáleží na veku. Niekedy ste desať sezón bez zranení, ale potom prídu tri, štyri za sebou. Je to šport, musíme s tým rátať, ale je to frustrujúce," dodal slovenský obranca.

 

Na kontrolu by mal podľa nesn.com ísť Chára o štyri týždne a potom sa uvidí, kedy sa vráti na ľad.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona