Chára sa ako správny kapitán Bostonu zastal spoluhráča Marchanda

NETKY.SK • 30 Január 2018, 12:26 • 2 min
Chára sa ako správny kapitán Bostonu zastal spoluhráča Marchanda

BOSTON - Útočník Bostonu Bruins Brad Machand počas uplynulého víkendu nemal v Tampe Bay veľa priaznivcov počas exhibičného Zápasu hviezd. Našli sa aj takí, ktorí na 29-ročného krídelníka pískali. Zrejme pre jeho tvrdý štýl hry, ktorým rád provokuje hráčov súpera.

slovakia

left justify in out

Ako správny kapitán sa za svojho spoluhráča z Bostonu postavil obranca Zdeno Chára. Na instagrame zverejnil fotografiu s kanadským útočníkom a pripojil aj textovú podporu v angličtine a slovenčine.

"Pamätám si, ako keby to bolo včera, keď som bol v roku 2008 v posilňovni a pripravoval sa na zápas. V televízii práve vysielali juniorský svetový šampionát a tento mladý chalan dal za Kanadu gól, vrhol sa na plexisklo a hodil hokejku do publika. Hovorím si: 'Kto je k**** tento chalan?' Náš vtedajší tréner J. Whitesides duel sledoval spolu so mnou, pozrel sa na mňa a hovori: 'Ten je náš.' Keď sa presunieme v čase o pár rokov dopredu, Brad mal veľký vplyv na zisk nášho Stanley Cupu v roku 2011 aj na zlate pre Kanadu na majstrovstvách sveta a Svetovom pohári 2016. Keď začal hrať v NHL, páčil sa mi jeho záujem a otvorenosť učiť sa. Niečo také dôležité pre kohokoľvek v akomkoľvek fachu, alebo jednoducho v reálnom živote. Som za neho veľmi šťastný, že sa mu tvrdá práca a snaha vracajú. Gratulujem Marshy a ďakujem za to, ako si náš klub reprezentoval na Zápase hviezd v Tampe. Tvoj kapitán," napísal Zdeno Chára na sociálnej sieti, už dvanástu sezónu kapitán Bostonu.

 

 

I remember the day like it was yesterday when I was in the gym in 2008 getting ready for a game and watching world juniors on TV when Team Canada scored and this kid was jumping on the glass and threw his stick in the crowd. I was like “Who the f*** is this kid”?? Our coach back then J. Whitesides was watching it with me, turned to me and said “He is ours“. Quick fast forward and Brad had a big impact on our 2011 Championship or 2016 Worlds and 2016 World Cup. When Brad started playing in the @nhl what I liked about him was his willingness to learn. Something so vital for anybody in any field, or simply in real life. I am very happy for him, that his hard work is paying off. Congratulations Marshy and Thank you for representing us @nhlbruins at the All Star game in Tampa. Your captain #NHLAllStar 💫 #bostonbruins #bradmarchand #nhl #icehockey ——————————————————————— Pamätam si ako keby to bolo vcera ked som bol v 2008 v posilovni a pripravoval sa na zapas. V TV vysielali majstrovstva juniorky a tento mlady chalan dal za Kanadu gol, vrhol sa na plexisklo a hodil hokejku do publika. Hovorim si “kto je k**** tento chalan?” Nas vtedajsi trener J. Whitesides pozeral spolu so mnou, pozrel sa na mna a hovori: “Ten je nas”. Ked sa presunieme v case o par rokov dopredu, Brad mal velky vplyv na zisk Stanley Cupu 2011 a na Majstrovstvach Sveta a Svetovom Pohari 2016. Ked zacal hrat v @nhl pacil sa mi jeho zaujem a otvorenost ucit sa. Nieco tak dolezite pre kohokolvek v akomkolvek obore, alebo jednoducho v realnom zivote. Som pre nho velmi stastny, ze sa mu tvrda praca a snaha vracaju. Gratulujem Marshy a dakujem za to, ako si nas @nhlbruins reprezentoval na All Star v Tampe. Tvoj kapitan

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies