Chára púta pozornosť, Američania sú z neho nadšení

NETKY.SK • 12 Február 2014, 09:32 • 2 min
Chára púta pozornosť, Američania sú z neho nadšení

SOČI - Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Chára je v olympijskej dedine v Soči neprehliadnuteľný. Medzi športovcami - účastníkmi zimných olympijských hier má veľa fanúšikov a mnohí sa s ním chcú fotiť.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Šancu si nenechali ujsť ani americkí šampióni v krasokorčuliarskych športových dvojiciach Marissa Castelliová a Simon Shnapir. Obaja sa pripravujú v oblasti Bostonu a stretnutie s Chárom bolo pre nich veľkým zážitkom. Slovák je kapitánom tamojších Bruins. Castelliová so Shnapirom sa s obrancom odfotili a prehodili pár slov. Najmä medzi hokejistom a krasokorčuliarkou bol veľký výškový rozdiel, on meria 206, ona iba 152 cm.

"Je naozaj veľký. Je však veľmi milý chlapec, aj keď neskutočne vysoký,“ rozplývala sa po 9. mieste v krátkom programe na ZOH Castelliová. Moskovský rodák Shnapir je veľkým fanúšikom Bruins. S Chárom sa mohol lepšie porozprávať, meria 193 cm. Krasokorčuliar už má olympijské tričko podpísané všetkými členmi Bruins, ktorí sa predstavia v Soči na olympijskom hokejovom turnaji. "Získať Chárov podpis a stretnúť ho bolo pre mňa veľkým zážitkom," povedal Shnapir hlasom, ktorý znel, akoby dieťa stretlo svoj idol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies