Chára proti Tampe Bay s 3 asistenciami, Gáborík s 38. gólom v sezóne

NETKY.SK • 28 Marec 2012, 06:58 • 2 min
Chára proti Tampe Bay s 3 asistenciami, Gáborík s 38. gólom v sezóne

Chára proti Tampe Bay s 3 asistenciami, Gáborík s 38. gólom v sezóne - Hokej Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v zámorskej NHL v noci na stredu v domácom zápase nad Tampou Bay 5 2, slovenský kapitán úradujúceho víťaza Stanleyho pohára Zdeno Chára pomohol

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v zámorskej NHL v noci na stredu v domácom zápase nad Tampou Bay 5:2, slovenský kapitán úradujúceho víťaza Stanleyho pohára Zdeno Chára pomohol k triumfu troma asistenciami. Pre Cháru to už boli v sezóne asistencie s číslami 34, 35 a 36.
      Hráči New York Rangers zvíťazili na ľade Minnesoty Wild 3:2 aj vďaka jednému gólu slovenského kanoniera Mariána Gáboríka. Pre toho už bol 38. presný zásah v ročníku. "Jazdci" sa tak po cennom víťazstve posunuli už o tri body na čelo Východnej konferencie, resp. Atlantickej divízie pred rivala z Pittsburghu. Ten totiž zaváhal doma s New York Islanders, "ostrovania" v CONSOL Energy Center dokázali zvíťaziť 5:3.
      Dôležitú výhru v boji o poslednú miestenku do play off na Východe zaznamenali hokejisti Buffala, ktorí si poradili na ľade Washingtonu s Capitals 5:1. V noci na stredu nedostali šancu slovenskí brankári Jaroslav Halák ani Peter Budaj. Halákov St. Louis doma zdolal Nashville 3:0, Brian Elliott vychytal tretí shutout po sebe a vyrovnal tak klubový rekord Grega Millena z roku 1988. V bránke Montrealu, ktorý doma prehral s Floridou po samostatných nájazdoch 2:3 dostal šancu Carey Price. 

      výsledky:
      New Jersey - Chicago 2:1 pp a sn, Pittsburgh - New York Islanders 3:5, Toronto - Carolina 0:3, Washington - Buffalo 1:5, Boston - Tampa Bay 5:2 (za domácich Z. Chára 0+3), Montreal - Florida 2:3 pp a sn, St. Louis - Nashville 3:0, Minnesota - NY Rangers 2:3 (za hostí M. Gáborík 1+0)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies