Chára pripustil, že hry v Soči boli jeho posledné

NETKY.SK • 20 Február 2014, 14:19 • 2 min
Chára pripustil, že hry v Soči boli jeho posledné

SOČI - Najvyšší muž súčasnej NHL v čase nasledujúcich ZOH 2018 v kórejskom Pjongčangu (9. - 25. februára) bude mať krátko pred 41. narodeninami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Chára (nar. 18. mája 1977) pripustil, že olympijské hry v Soči boli pravdepodobne posledné v jeho kariére. Pre skúseného obrancu bol športový sviatok pod piatimi kruhmi v juhoruskom meste, kde jeho družina skončila bez víťazstva na predposlednej priečke, štvrtým v živote. V čase nasledujúcich ZOH 2018 v kórejskom Pjongčangu (9. - 25. februára) bude mať najvyšší muž súčasnej NHL krátko pred 41. narodeninami. Štyridsiatnici na ľade však neboli v Soči ničím výnimočným, svoje umenie napriek pokročilému veku predvádzali či predvádzajú Fín Teemu Selänne (43 rokov), Česi Jaromír Jágr, Petr Nedvěd (obaja teraz 42) alebo Švéd Daniel Alfredsson (41).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies