Chára odmietol Šatanov pokus o zmierenie v USA

NETKY.SK • 21 Február 2014, 19:04 • 2 min
Chára odmietol Šatanov pokus o zmierenie v USA

BRATISLAVA - "Boli sme pár metrov od seba a on chcel, aby som inokedy cestoval 400 km z New Yorku za ním. Ako inak som si to mal vysvetliť, ak nie tak, že odmietol moju podanú ruku," vyhlásil Miroslav Šatan.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejový útočník v službách Slovana Bratislava Miroslav Šatan vyhlásil, že sa osobne pokúšal urovnať spor so Zdenom Chárom priamo v Spojených štátoch amerických, kapitán Bostonu Bruins odmietol jeho podanú ruku. Podľa výrokov generálneho manažéra slovenského hokejového tímu Otta Sýkoru vyše dvojmetrový obranca Chára pozval krídelníka "belasých" Šatana na rodinný výlet do Bostonu, aby tam urovnali osobný spor.

 

"O žiadnom rodinnom výlete reč nebola. Generálny manažér klame alebo bol oklamaný. Počas stretnutia v New Yorku mi Sýkora povedal, že Zdeno sa chce udobriť, aby som sa mu ozval. O pár dní, 19. novembra, hral Boston večer zápas s Rangers. V ten deň predpoludním som sa vlakom vybral k Zdenovmu hotelu blízko štadióna. Poznám program tímov NHL v deň zápasu, popoludní zhruba od dvanástej do štvrtej majú oddych a osobné voľno. Napísal som mu teda SMS-ku, či by sme sa nemohli stretnúť na 10 minút na kávu a porozprávať sa. Po dvoch hodinách mi odpísal, že si nenájde čas. O niečo neskôr prišla ďalšia správa, že ak chcem, aby som za ním niekedy prišiel do Bostonu. Boli sme pár metrov od seba a on chcel, aby som inokedy cestoval 400 km z New Yorku za ním. Ako inak som si to mal vysvetliť, ak nie tak, že odmietol moju podanú ruku? Vtedy som však veril, že príde ďalšia príležitosť hovoriť spolu," povedal v rozhovore pre Nový Čas 39-ročný útočník, ktorý sa chcel na ZOH v Soči rozlúčiť s reprezentačnou kariérou. 

 

Tréner SR Vladimír Vůjtek ho však nenominoval. Slováci skončili v Soči na predposlednom jedenástom mieste, keď nezvíťazili ani v jednom zo štyroch zápasov. 

 

Obaja hokejisti Šatan a Chára majú napätý vzťah od novembra 2012, keď v zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi Levom Praha a Slovanom poslal Chára svojho reprezentačného kolegu tvrdo na ľad. Šatan dlho pauzoval, jeho klubová sezóna sa vtedy skončila. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies