Chára neodletí s Bostonom na šnúru u súperov

NETKY.SK • 29 November 2014, 15:28 • 2 min
Chára neodletí s Bostonom na šnúru u súperov

BOSTON - Bez kapitána Zdena Cháru odcestujú hráči Bostonu Bruins na šnúru budúcotýždňových štyroch stretnutí u súperov v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Najvyšší hokejista profiligy nútene pauzuje od 23. októbra, keď si v zápase proti NY Islanders zranil ľavé koleno. Slovenský bek sa v pondelok prvýkrát objavil na tréningu "medveďov" a generálny manažér Peter Chiarelli v rozhovore denník Boston Globe pripustil, že s tímom počas víkendu odcestuje na západné pobrežie USA. Napokon sa tak nestane. Chára zostane v Bostone a bude ďalej pokračovať v korčuliarskom tréningu po boku Davida Warsofského, ktorý sa zotavuje zo zranenia slabín. Najbližší reálny dátum Chárovho návratu na súťažný ľad je 11. december a domáci zápas proti Chicagu. Informuje o tom server weei.com. Na Boston čakajú teraz na Západe USA zápasy proti Anaheimu, Los Angeles, San Jose a Arizone.

 

Kapitán víťazov Stanleyho pohára 2011 Zdeno Chára chýba už päť týždňov, pri prvotných odhadoch bola spodná hranica liečby poškodených väzov v ľavom kolene štyri a horná šesť týždňov. Slovák zaznamenal v tejto sezóne dva góly, jednu asistenciu, dva mínusové body, šesť trestných minút a 28 striel. Pravdepodobne si privodil zranenie pri snahe bodyčekovať Johna Tavaresa. Krátko po tejto zrážke odstúpil zo spomenutého zápasu s Islanders a už sa doň nevrátil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona