Chára najvyšším športovcom výpravy do Soči, najmladšia Rajičová

NETKY.SK • 31 Január 2014, 11:49 • 2 min
Chára najvyšším športovcom výpravy do Soči, najmladšia Rajičová

BRATISLAVA - Vlajkonosič Zdeno Chára bude najvyšším členom slovenskej výpravy športovcov na XXII. zimných olympijských hrách v juhoruskom stredisku Soči (7. - 23. februára 2014).

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný obranca je vďaka svojim 206 cm aj najurastenejším hokejistom v zámorskej NHL, kde si oblieka dres Bostonu.

Bobista Milan Jagnešák (nar. 29. augusta 1969) je vo veku 44 rokov najstarší spomedzi slovenských olympionikov mieriacich do Soči. "Dcérou" by mu pokojne mohla byť o 26 rokov mladšia krasokorčuliarka Nicole Rajičová (roč. nar. 1995), ktorá sa až vlani 13. augusta stala papierovo dospelou. 

Piatimi olympijskými kruhmi najošľahanejšími mužmi v slovenskej výprave by mali byť Martin Bajčičák a v prípade priaznivého zdravotného stavu aj Ľubomír Višňovský. Pre 37-ročného bežca na lyžiach a rovnako starého hokejového obrancu pôjde zhodne o piate ZOH v kariére. Obaja nechýbali na najväčšom zimnom športovom sviatku nepretržite od Nagana 1998. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona