Chára na tohtoročné majstrovstvá sveta nakoniec nepríde

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 06:29 • 2 min
Chára na tohtoročné majstrovstvá sveta nakoniec nepríde

BRATISLAVA - Zdeno Chára nebude reprezentovať Slovensko na tohtoročných MS v Rusku. Obranca tímu NHL Boston Bruins dal po skončení klubovej sezóny prednosť rodine, čo v nedeľu večer tlmočil generálnemu manažérovi reprezentácie Róbertovi Švehlovi.

slovakia

left justify in out

"Zdenovi a jeho manželke sa nedávno narodili dvojičky, ktoré si vyžadujú veľa starostlivosti. Zdeno sa ospravedlnil, ale Slovensko na MS v Rusku reprezentovať nebude. Jeho prioritou je rodina a my jeho postoj plne chápeme a rešpektujeme," uviedol Róbert Švehla pre oficiálnu stránku SZĽH.

 

Okrem Cháru si na šampionáte nezahrá ani obranca Kazane Marek Ďaloga, ktorého problémy s kolenom pretrvávajú. V prípade vypadnutia v prvom kole play off NHL je ochotný reprezentovať Tomáš Jurčo, s Tomášom Tatarom sa generálnemu manažérovi zatiaľ spojiť nepodarilo, informoval portál hockeyslovakia.sk.

 

K slovenskému tímu sa ešte pred začiatkom majstrovstiev sveta pridajú Marko Daňo a Martin Marinčin, definitívne áno čaká generálny manažér aj od Andreja Sekeru, s ktorým boli predbežne dohodnutí, ale čakali na koniec základnej časti NHL.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies