Chára má nového hviezdneho spoluhráča, do Bostonu mieri Jágr

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 19:00 • 2 min
Chára má nového hviezdneho spoluhráča, do Bostonu mieri Jágr

DALLAS - Český hokejista Jaromír Jágr deň pred koncom prestupového obdobia opúšťa klub NHL Dallas Stars, ktorý ho vymenil do Bostonu. Štyridsaťjedenročný útočník sa stal novým spoluhráčom Zdena Cháru, po necelej sezóne sa vracia do Východnej konferencie. Boston bol najvážnejším záujemcom o jeho služby.

slovakia

left justify in out

Rodák z Kladna prišiel do Dallasu pred začiatkom tejto sezóny. Doteraz bol najproduktívnejším hráčom Stars, ale keďže šance tímu na postup do play-off klesajú a Jágr mohol po sezóne po vypršaní kontraktu odísť, funkcionári sa rozhodli konať. 

Už skôr o Jágra prejavili záujem New Jersey Devils a Philadelphia Flyers, kde hrával vlani. Napokon sa Stars rozhodli pre ponuku z Bostonu, odkiaľ získali dve mladé zatiaľ nemenované nádeje a draftový výber. Čech už v NHL pôsobil aj v Pittsburghu, Washingtone a New York Rangers. V tejto sezóne v 34 stretnutiach strelil 14 gólov a pridal 12 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies