Chára lamentoval po výprasku: Úplne nás znemožnili

NETKY.SK • 10 Február 2016, 10:29 • 2 min
Chára lamentoval po výprasku: Úplne nás znemožnili

BOSTON - Hokejisti Los Angeles aj s jednogólovým strelcom Mariánom Gáboríkom v utorok vyzliekli Bostončanov na ich ľade totálne donaha. Bruins povolili Kings až 57 striel, utŕžili hanebný debakel 2:9 a to na nich teraz čaká šesťzápasový trip po klziskách súperov.

slovakia

left justify in out

"Najhorší výsledok počas môjho pôsobenia v tíme," uznal český útočník David Krejčí, ktorý debutoval v bostonskom drese pred deviatimi rokmi. "A spôsob, akým sme prehrali - najmä náš výkon po prvej prestávke - je neakceptovateľný. Aj keď po dvoch tretinách zaostávate 1:6, musíte v zostávajúcom čase ukázať aspoň trochu hrdosti, zabojovať a prejaviť rešpekt k fanúšikom, ktorí merali cestu na zápas. Nechceme predsa, aby na nás doma bučali."

Kapitán Zdeno Chára vie, že v neúprosnom slede zápasov treba tento nevydarený hodiť za seba a koncentrovať sa na ďalšie. "Úplne nás znemožnili," priznal pre nhl.com aj 38-ročný obranca. "Je zrejmé, že im tento zápas vyšiel, kým my sme sa ani nepriblížili k tomu, čo chceme hrať. Niektoré veci zostanú v šatni, ale jednoducho povedané - musíme sa zlepšiť." Boston je na 7. priečke Východnej konferencie so ziskom 62 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies