Chára je rád, že už je v Soči

NETKY.SK • 7 Február 2014, 12:00 • 2 min
Chára je rád, že už je v Soči

SOČI - od vyslaných redaktorov Petra Pašutha a Petra Mráza) - Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie a vlajkonosič Slovenska na slávnostnom otvorení zimných olympijských hier Zdeno Chára už je v Soči. Do dejiska športového sviatku sa presunul v piatok predpoludním.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že už som v Soči. Let bol dobrý. Z lietadla som zazrel krásne hory i samotné mesto. To, čo som mal možnosť vidieť pri presune z letiska, bolo veľmi pekné,“ povedal Zdeno Chára. 

 

Príchod kapitána Bostonu Bruins pútal pozornosť slovenských i zahraničných médií. Chára je v Soči ako prvý hráč zo zámorskej NHL. Ako jediný dostal od majiteľov klubov výnimku a mohol prísť už na slávnostné otvorenie. Pre príchod vynechal štvrtkový zápas so St. Louis a nenastúpi ani na sobotňajší proti Ottawe. 

 

Na pozíciu vlajkonosiča slovenskej výpravy sa teší. "Je to jedna z najväčších pôct, ktorú môže športovec dostať. Veľmi si to vážim. Nebolo ťažké dohodnúť sa s vedením a majiteľom Bostonu na uvoľnení. Bol som milo prekvapený a šťastný, že sa Boston postavil k tejto situácii pozitívne. Musím sa poďakovať organizácii i spoluhráčom. Je to skutočne krásny pocit,“ povedal Zdeno Chára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona