Chára dvakrát asistoval a Boston znova vysoko vyhral

NETKY.SK • 9 November 2011, 00:07 • 2 min
Chára dvakrát asistoval a Boston znova vysoko vyhral

Chára dvakrát asistoval a Boston znova vysoko vyhral - Hokej Slovenský obranca Zdeno Chára prispel v súboji zámorskej NHL dvoma asistenciami k víťazstvu hokejistov Bostonu Bruins nad New Yorkom Islanders v pomere 6 2. Spoľahlivý kapitán úradujúcich víťazo

slovakia

left justify in out

img

Slovenský obranca Zdeno Chára prispel v súboji zámorskej NHL dvoma asistenciami k víťazstvu hokejistov Bostonu Bruins nad New Yorkom Islanders v pomere 6:2.
Spoľahlivý kapitán úradujúcich víťazov Stanleyho pohára strávil na ľade 23:30 minúty a bol aj strelecky aktívny, no žiadny z jeho štyroch pokusov si cestu do siete nenašiel. Boston sa v druhom zápase po sebe "utrhol z reťaze", cez víkend vyhral v Toronte 7:0 a Chára v tomto súboji tiež dvakrát asistoval.
V druhom zápase v noci na utorok si San Jose poradilo s Los Angeles 4:2. Z výhry sa tešil aj slovenský útočník Michal Handzuš, pre ktorého malo stretnutie špeciálnu príchuť, keďže v minulej sezóne obliekal dres "kráľov". Bodové štatistiky si však na úkor svojho bývalého tímu nevylepšil.

výsledky:
Boston - NY Islanders 6:2 (za domácich Chára 0+2), San Jose - Los Angeles 4:2

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies