Chára asistoval, fanúšikovia Montrealu sa tešili z jeho zranenia

NETKY.SK • 16 Február 2012, 08:54 • 2 min
Chára asistoval, fanúšikovia Montrealu sa tešili z jeho zranenia

Chára asistoval, fanúšikovia Montrealu sa tešili z jeho zranenia - Hokej Jediným slovenským bodom noci na štvrtok bola v zámorskej hokejovej NHL gólová asistencia kapitána Bostonu Zdena Cháru. Bruins vyhrali na ľade Montrealu 4 3 po nájazdovom rozstrele,

slovakia

left justify in out

imgJediným slovenským bodom noci na štvrtok bola v zámorskej hokejovej NHL gólová asistencia kapitána Bostonu Zdena Cháru. Bruins vyhrali na ľade Montrealu 4:3 po nájazdovom rozstrele, keď konečné rozhodnutie priniesol gól Tylera Seguina.
      Chára, ktorý je v Montreale krajne nepopulárny po nešťastnom zákroku na Maxa Paciorettyho z minulého roka, sa dostal do ďalšej kontroverzie v Bell Centre aj teraz. V prvej tretine ho trafil do brady puk z hokejky Tomáša Plekanca a po nepríjemnom zásahu sa objavila aj krv. Priaznivci Habs sa však na rozdiel od profiligových "dobrých mravov" začali vytešovať z jeho zranenia. 
      "Je to súčasť hokeja, trafia vás hokejkou, pukom, potom vás zošijú, ale sklamala ma reakcia obecenstva. Nemá to nič spoločné so športom, nech sa už stalo čokoľvek predtým vo vzťahu našich tímov. Nie je však v mojej moci kontrolovať odozvy z publika," komentoval Chára, ktorý si okrem 32. bodu v sezóne pripísal v zápase aj tri mínusové body. Peter Budaj sa do bránky domácich nedostal. 
      Do diania sa zapojili aj ďalší dvaja Slováci. Anaheim Ľubomíra Višňovského vyhral na ľade Pittsburghu 2:1, nestarnúci Teemu Selänne sa dostal po strelení víťazného gólu na 12. miesto v historickej tabuľke strelcov NHL. Center Floridy Tomáš Kopecký odchádzal z domáceho ľadu ako zdolaný, keď jeho Panthers podľahli Ottawe vysoko 2:6. V bodových hodoch pokračuje Jason Spezza, stredný útočník "senátorov" zaznamenal tri asistencie a v posledných štyroch dueloch si konto obohatil o 12 bodov a vyšplhal sa na 2. miesto kanadského bodovania. 
      

      výsledky:
      Pittsburgh - Anaheim 1:2, Montreal - Boston 3:4 sn, Florida - Ottawa 2:6, Vancouver - Colorado 3:1, Edmonton - Toronto 3:4 pp.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies