Zo všetkých Auparkov na Slovensku evakuovali ľudí: Polícia nikde bombu nenašla

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 15:00 • 2 min
Zo všetkých Auparkov na Slovensku evakuovali ľudí: Polícia nikde bombu nenašla

BRATISLAVA - Policajti dnes evakuovali obchodné centrá Aupark po celom Slovensku. Ide o Bratislavu, Košice, Žilinu a Piešťany. TASR to potvrdili policajní hovorcovia Martina Kredatusová, Michal Szeiff, Jana Balogová a Jana Mesárová. Ako prvý o tom informoval web tvnoviny.sk.

slovakia

left justify in out

Dôvodom má byť oznámenie o nahlásení bomby v priestoroch centier. Momentálne sa v nich pohybujú psovodi a pyrotechnici.

 

 

 

"Dnes v čase krátko pred 08.41 hodinou sme prijali na linku 158 oznámenie, že v priestoroch nákupného centra na Einsteinovej ulici v Bratislave sa má nachádzať výbušnina. Zo strany polície sú vykonávané vo vnútorných priestoroch budovy ako aj v jej okolí všetky potrebné úkony, ktorých cieľom  preveriť pravdivosť uvedeného oznámenia. Hneď ako to bude možné, bude polícia verejnosť o prípade bližšie informovať", informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff. 

 

Prehľadali všetky nákupné centrá Aupark, nikde bombu nenašli

Policajti dnes vo všetkých nákupných centrách Aupark na Slovensku hľadali bombu, ktorú ráno nahlásil anonym na tiesňovej linke. Centrá prehľadávali niekoľko hodín v Bratislave, Košiciach, Žiline a Piešťanoch, žiadnu bombu nenašli. Ako agentúru SITA informoval Martin Wäldl z Prezídia PZ, v prípade je začaté trestné stíhanie pre šírenie poplašnej správy. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies