Channing Tatum utišuje dcérku beatboxom

NETKY.SK • 2 Október 2013, 19:56 • 2 min
Channing Tatum utišuje dcérku beatboxom

LOS ANGELES - Americký herec Channing Tatum zvykne utišovať plačúcu dcérku beatboxom. Prezradila to jeho manželka Jenna Dewan-Tatum, ktorá priviedla malú Everly na svet pred štyrmi mesiacmi.

slovakia

left justify in out

"Bábätko plače a vy rozmýšľate, ako ju utíšiť. Vzápätí začal (Tatum, pozn.) beatboxovať a jej sa to páčilo," povedala 32-ročná mamička v talkšou Ellen DeGeneres. Zároveň dodala, že ona mohla skúšať čokoľvek, ale nič nezaberalo.

Dewan-Tatum sa musela už dva mesiace po narodení jej prvého bábätka presunúť do Vancouveru, kde nakrúca seriál Witches of East End (2012). Tvrdí však, že v čase jej neprítomnosti, bude mať jej manžel aspoň viacej priestoru na upevnenie vzťahu s Everly a zdokonalenie sa vo vymieňaní plienok. "Je to vtipné, je veľmi citlivý. V bežnom živote sa správa ako veľký silný muž, ale keď mu zveríte to mále bábo, má len obavy, či robí všetko správne," vysvetlila. "Je ten najlepší menič plienok. Ide mu to a vždy sa k tomu hlási," dodala.

Tridsaťtriročný Channing Tatum sa okrem herectva živí ako producent, tanečník a tiež model. Preslávil sa predovšetkým ako Tyler Gage v tanečnom filme Let's Dance (2006), pri nakrúcaní ktorého sa zoznámil so svojou manželkou. Odvtedy si zahral napríklad v snímkach ako G. I. Joe (2009), Milý John (2010), 21 Jump street (2012), Manželský sľub (2012), Magic Mike (2012), White House Down (2013) či Vedľajšie účinky (2013). S Dewan sa zasnúbil v septembri 2008 na Havaji. Ich svadba sa konala 11. júla 2009 v Malibu. O tom, že očakávajú prvý prírastok do rodiny, informovali v decembri 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies