Channing Tatum píše scenár pokračovania snímky Magic Mike

NETKY.SK • 11 Február 2014, 15:40 • 2 min
Channing Tatum píše scenár pokračovania snímky Magic Mike

USA - Tridsaťtriročný herec by podľa špekulácií tiež mohol nahradiť režiséra dramédie Stevena Soderbergha, ktorý skončil s nakrúcaním celovečerných filmov.

slovakia

left justify in out

Americký herec Channing Tatum začal písať scenár pokračovania dramédie Magic Mike (2012), v ktorej si zahral striptéra. Tridsaťtriročný rodák z mesta Cullman v štáte Alabama o tom informoval prostredníctvom služby Instagram i sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Je lepší spôsob, ako začať písať Magic Mikea 2, než s mojím starým priateľom Dallasom?," napísal Tatum k fotografii, ktorá ho zachytáva ako sedí pred bustou s tvárou o 11 rokov staršieho kolegu Matthewa McConaugheya. Práve ten v spomínanom filme stvárnil skúseného striptéra Dallasa. Režisérom prvej snímky bol Steven Soderbergh, no ten po životopisnej dráme Liberace (2013) oznámil, že s nakrúcaním celovečerných filmov končí. Jeho účasť na novom projekte tak ostáva nepravdepodobná, pričom podľa špekulácií by ho mohol nahradiť práve Tatum.

 

Channing Tatum sa okrem herectva živí ako producent, tanečník a tiež model. Preslávil sa predovšetkým ako Tyler Gage v tanečnom filme Let's Dance (2006), pri nakrúcaní ktorého sa zoznámil so svojou partnerkou Jennou Dewan. Odvtedy si okrem Magic Mikea zahral napríklad aj v snímkach ako G. I. Joe (2009), Milý John (2010), 21 Jump street (2012), Manželský sľub (2012), White House Down (2013) či Vedľajšie účinky (2013). S Dewan sa oženil v júli 2009 v Malibu a v máji 2013 sa im narodila dcérka Everly. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona