Chance The Rapper vykúpil premietanie filmu Uteč v Chicagu, pozval naň všetkých zadarmo

NETKY.SK • 27 Február 2017, 13:50 • 2 min
Chance The Rapper vykúpil premietanie filmu Uteč v Chicagu, pozval naň všetkých zadarmo

BRATISLAVA - Americký interpret Chance The Rapper kúpil všetky vstupenky na nedeľné projekcie mysteriózneho hororu Uteč v chicagskom kine Chatham.

slovakia

left justify in out

Chcel tak umožniť čo najviac ľuďom, aby si film mohli pozrieť. "Uteč je neuveriteľný film, najlepší po dlhom čase. Kúpil som všetky lístky na dnešný deň, príďte! Vezmite so sebou kohokoľvek, je to zadarmo, pretože chcem, aby ste ho videli. Ja už som ho videl, a možno sa večer vrátim ešte raz," napísal na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. 

Mysteriózny horor Uteč režiséra a scenáristu Jordana Peela je príbehom zmiešaného páru Rose a Chrisa a dotýka sa problému rasovej neznášanlivosti. Do slovenských kín by sa mal dostať 27. apríla.

Dvadsaťtriročný Chancelor Johnathan Bennett, známy ako Chance The Rapper, je rapper, spevák, skladateľ a herec. Vydal mixtapey 10 Days (2012), Acid Rap (2013) a Coloring Book (2016). Na konte má tri ceny Grammy. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies