Chalani z Partičky budú objavovať krásy Slovenska

NETKY.SK • 30 Apríl 2012, 07:29 • 2 min
Chalani z Partičky budú objavovať krásy Slovenska

Chalani z Partičky budú objavovať krásy Slovenska - Cestovanie Projekt Vo štvorici po Slovensku dnes zástupcom médií predstavila Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Za názvom, ktorý pripomína americkú filmovú komédiu Vo štvorici po opici, sa skrý

slovakia

left justify in out

img

Projekt Vo štvorici po Slovensku dnes zástupcom médií predstavila Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Za názvom, ktorý pripomína americkú filmovú komédiu Vo štvorici po opici, sa skrýva nový televízny formát. Cestovateľskú zábavnú šou pripravuje SACR v spolupráci s agentúrou Noemo Production a televíziou Markíza. Tá ju chystá do vysielania na letné obdobie. Na najbláznivejšie letné cestovateľské dobrodružstvo štyroch kamarátov už niekoľko dní upozorňuje v upútavkách.
      V 12-dielnom týždennom seriáli, ktorý diváci uvidia na obrazovkách od polovice júna do polovice augusta, budú účinkovať ako štvorica netypických cestovateľov herci známi zo zábavnej šou Partička. Lukáš Latinák, Róbert Jakab, Juraj Kemka a Marián Miezga vybavení navigačným systémom budú po Slovensku cestovať po svojich. "Nebudú môcť komunikovať zo štábom, informácie sa budú dozvedať postupne, nebudú môcť používať žiadny z tradičných dopravných prostriedkov, presúvať sa môžu tandemovými bicyklami," uviedla Nora Gubková zo SACR. Netradiční cestovatelia na náročnej ceste okrem vlastných nôh vyskúšajú nemotorové prostriedky - konský povoz, korčule, skejtbordy, plťky či lietajúce balóny.
      Svojskí herci sa pustia naprieč Slovenskom z jeho najzápadnejšej časti až po tú najvýchodnejšiu, na cestách budú 24 dní. Zastavia sa na zaujímavých miestach, okúsia tradičné slovenské chvíle typické pre dané regióny, a dostanú sa aj do výnimočných a nečakaných situácií. Divákov vtiahnu do dolín, lúk, lesov, hradov, jaskýň, skanzenov či hotelov. Chalani z Partičky však pôjdu po slovenských lokalitách, ktoré nepatria medzi notoricky známe. "Naozaj sme išli po veciach, ktoré nie sú tie highligty, ktoré sa každý snaží prezentovať, lebo tie sa dajú nájsť kdekoľvek, chceme zaujať trošku inak," povedal pre TASR generálny riaditeľ SACR František Stano. Ako ďalej potvrdil, seriál bude SACR stáť takmer pol milióna eur. "Robíme to s najlepším možným vedomím, ako priniesť trošku oživenia, nový vietor a oslovenie nových cieľových skupín. Je to naše hlavné poslanie vymýšľať veci tak, aby fungovali a od tohto si sľubujeme, že budú fungovať," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies