"Chalaňi" opäť prijímajú dary pre svoj vianočný bazár

NETKY.SK • 11 December 2015, 13:23 • 2 min
"Chalaňi" opäť prijímajú dary pre svoj vianočný bazár

BRATISLAVA – Všetko, čoho sú ochotní sa vzdať a čo by sa iným ľuďom mohlo hodiť, môžu dnes Bratislavčania priniesť do V-klubu na Námestí SNP.

slovakia

left justify in out

Koná sa tam už 6. ročník Vianočného bazáru chalaňov. Charitatívne podujatie organizujú štyria známi slovenskí herci - Róbert Jakab, Juraj Kemka, Lukáš Latinák a Marián Miezga. Darované predmety budú od širokej verejnosti zbierať do 21.00 hodiny. Zozbierané veci budú s pomocou iných známych osobností predávať v sobotu (12. 12.) a v nedeľu (13. 12.) od 10.00 do 21.00 hodiny.

 

Akcia, ktorej hlavným cieľom je "spojenie príjemnej predvianočnej atmosféry a pomoci iným", vyvrcholí v pondelok 14. decembra o 19.00 h Vianočným Žúrom Chalaňov v bratislavskej Starej tržnici. Známi speváci, hudobné skupiny, herci a iné osobnosti spoločenského a kultúrneho života vystúpia, zahrajú a zaspievajú naživo bez nároku na honorár.

 

Finančný výťažok z bazáru a zo vstupného na koncert poputuje štyrom projektom, resp. združeniam, ktoré dostanú dar vo forme zážitku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies