Chadli rekordnou posilou West Bromu

NETKY.SK • 29 August 2016, 19:04 • 2 min
Chadli rekordnou posilou West Bromu

LONDÝN - Belgický futbalista Nacer Chadli sa stal novou posilou účastníka Premier League West Bromwich Albion. Jeho predchádzajúci zamestnávateľ Tottenham Hotspur za neho zinkasuje 15 miliónov eur, čím sa 27-ročný krídelník stane najdrahšou posilou WBA v klubovej histórii.

slovakia

left justify in out

Chadli podpísal s West Bromom štvorročnú zmluvu. "Prestup sa zomlel veľmi rýchlo. Avšak musím povedať, že som rád, že sa to podarilo. Chcem tímu pomôcť získať čo najväčší počet víťazstiev," povedal pre BBC Chadli, ktorý za tri roky v Tottenhame nastrieľal 15 gólov v 88 zápasoch.

 

Kouč WBA Tony Pulis je presvedčený, že nová posila pozdvihne kvalitu tímu. "Nacer je top hráč a my sme radi, že sme ho angažovali. Povedal som minulý týždeň, že kúpime len takých hráčov, ktorí pozdvihnú kvalitu v mužstve. On tieto podmienky spĺňa," vravel Pulis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies