Chad Michael Murray sa predstaví v seriáli Agent Carter

NETKY.SK • 30 August 2014, 16:30 • 2 min
Chad Michael Murray sa predstaví v seriáli Agent Carter

BRATISLAVA - Americký herec Chad Michael Murray si zahrá v pripravovanom seriáli Agent Carter. Informoval o tom portál Digital Spy. Tridsaťtriročný rodák z Buffala by sa v ňom mal objavovať v úlohe agenta organizácie SSR (Strategic Scientific Reserve) Jacka Thompsona.

slovakia

left justify in out

Jeho hereckým kolegom by mal byť Enver Gjokaj, ktorý by mal stvárniť agenta Daniela Sousu. Hlavnú predstaviteľku Peggy Carter by si mala zahrať Hayley Atwell.

 

Televízny projekt Agent Carter bude spinoffom príbehov o Kapitánovi Amerika. Odohrávať by sa mal v roku 1946, v čase, keď Peggy smúti nad stratou Stevea Rogersa, teda Kapitána Ameriku. Aby zmiernila svoj žiaľ, začne pracovať pre spomínanú SSR. Tá ju vyšle na tajnú misiu pod záštitou Howarda Starka (otca Tonyho Starka, známeho aj ako Iron Man, pozn. SITA), ktorého by si mal zahrať Dominic Cooper. Novinka by mali začať v USA vysielať v roku 2015.

 

Chad Michael Murray sa narodil v Buffale v štáte New York. V roku 1999 odišiel do Hollywoodu, kde sa živil ako model a pracoval napríklad pre značky ako Skechers, Tommy Hilfiger a Gucci. Na začiatku kariéry účinkoval v niekoľkých seriáloch ako Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007). Ako Charlie Todd sa predstavil v známom seriáli Dawsonov svet (1998 - 2003). Preslávil sa však v úlohe Lucasa Scotta v projekte One Tree Hill (2003 - 2012). Diváci a diváčky ho môžu poznať aj zo snímok Moderná Popoluška (2004), Múzeum voskových figurín (2005) či Krajina zatratených (2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona