Chackevič vychválil Hamšíka, v Žiline ho zaujíma výkon jeho mužstva

NETKY.SK • 8 Október 2015, 18:47 • 2 min
Chackevič vychválil Hamšíka, v Žiline ho zaujíma výkon jeho mužstva

ŽILINA - Bieloruskí futbalisti pricestovali na Slovensko s cieľom oddialiť postupové oslavy ich súpera.

slovakia

left justify in out

Slováci sa z premiérovej účasti na EURO 2016 vo Francúzsku budú tešiť v prípade víťazstva, tréner hostí Alexander Chackevič však o tom nechce počuť. Okrem toho avizuje, že zameria svoju pozornosť na výkon svojho mužstva, ktoré je v tabuľke C-skupiny na 4. mieste a bez šance prehovoriť do postupovej matematiky.

 

"V našom mužstve sú, rovnako ako v slovenskom, všetci hráči zdravotne v poriadku. Marek Hamšík je vynikajúci hráč a to, že bude zajtra hrať, je dobrá správa. Zápas bude zaujímavejší, keď nastúpi hráč jeho kalibru," povedal na predzápasovej tlačovej konferencii 41-ročný Chackevič, ktorý reagoval na slová svojho kolegu Jána Kozáka, že Hamšík je zdravotne v poriadku a pripravený zasiahnuť do hry.

 

Viac ako najväčšie hviezdy slovenského tímu Chackeviča zaujíma jeho ekipa. "Budeme sa snažiť Hamšíka eliminovať, poznáme jeho silné stránky. Ale slovenský tím nie je len o ňom. Mňa však v prvom rade zaujíma, v akom svetle sa proti Slovensku predvedieme my," dodal kouč bieloruského tímu, ktorý povedie v piatok v Žiline v šiestom medzištátnom zápase. Jeho bilancia na lavičke je mierne pasívna, od decembrového nástupu dvakrát vyhral a zaknihoval tri prehry.

 

Slovo z tábora hostí dostal aj ofenzívny stredopoliar Renan Bressan: "Pripravovali sme sa na zápas zodpovedne. Vieme, že nás čaká silný súper. Do konca kvalifikácie zostáva odohrať dva zápasy. Chceme v nich predviesť čo najlepšie výkony, aj keď vieme, že už nemôžeme postúpiť," prezradil pôvodom brazílsky legionár, ktorý pôsobí v portugalskom Rio Ave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies