Cez víkend uzavrie pre údržbu diaľničný tunel Bôrik

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 09:53 • 2 min
Cez víkend uzavrie pre údržbu diaľničný tunel Bôrik

BRATISLAVA - Počas nasledujúceho víkendu musia motoristi rátať s dopravným obmedzením na diaľnici D1 v úseku Mengusovce - Jánovce. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) úplne uzavrie diaľničný tunel Bôrik. Dôvodom je jeho jarná údržba.

slovakia

left justify in out

Uzávierka začína v piatok (24.4.) a potrvá do nedele (26.4.). Ľavú tunelovú rúru v smere na Žilinu uzavrú už v piatok o 16.00 hod. popoludní, pravú v smere na Prešov až o 22.00 hodine, informuje NDS na svojej internetovej stránke. Tunel by mal byť sprejazdnený v nedeľu do 24.00 hod.

 

Uzavretý diaľničný úsek bude treba obchádzať po ceste prvej triedy I/18 cez mesto Svit.

Počas uzávierky NDS v tuneli vyčistí ostenia, stropné konštrukcie, chodníky, vozovku, drenáž a kanalizačnú sieť, ošetrí nerezové súčasti dverí, SOS kabíny, očistí osvetlenie a skontroluje požiarny vodovod. Podľa NDS sa tiež odstránia reklamované chyby a osadia sa retroreflexné gombíky do vozovky v tunelových rúrach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies