Cez víkend štartuje anglická Premiership bez zraneného Škrtela

NETKY.SK • 12 August 2011, 15:17 • 2 min
Cez víkend štartuje anglická Premiership bez zraneného Škrtela

Cez víkend štartuje anglická Premiership bez zraneného Škrtela

slovakia

left justify in out

img

Aj napriek násilnostiam v Anglicku odštartuje cez víkend najvyššia anglická futbalová liga Premiership. Z bezpečnostných dôvodov sa neuskutoční zápas v Tottenhame, kde mali domáci privítať Everton.
      Obhajcom titulu je Manchester United, nováčikmi kluby Norwich, prvý waleský tím v histórii Premiership Swansea a Queens Park Rangers. V najprestížnejšej a nasledovanejšej súťaži nebudú chýbať ani slovenskí futbalisti. Oporou zadných radov FC Liverpool je momentálne zranený Martin Škrtel, v bránke Evertonu čaká na svoju príležitosť Ján Mucha ml., dres West Bromwich Albion oblieka Marek Čech a na súpiske Manchesteru City je stále aj Vladimír Weiss ml.
      Podľa trénera "červených diablov" Alexa Fergusona bude tento rok bojovať o titul až šesť tímov. Medzi najväčších kandidátov patrí okrem klubu z Old Trafford aj Chelsea Londýn, Arsenal Londýn, FC Liverpool, Manchester City a Tottenham Hotspur.
      Kluby Premiership uskutočnili v letnom prestupovom období niekoľko zaujímavých prestupov. Najväčšiu "rybu" ulovil Manchester City, ktorý z Atletica Madrid získal za 43 miliónov eur argentínskeho útočníka Sergia Agüera. Dvadsaťdva miliónov eur zaplatila Anderlechtu za služby Romela Lukaku Chelsea Londýn a 20 miliónov stál Manchester United talentovaný španielsky brankár David De Gea. Ten prišiel na Old Trafford z Atletica Madrid.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies