Cez víkend obmedzia vlaky medzi Petržalkou a Kittsee

NETKY.SK • 18 November 2015, 13:47 • 2 min
Cez víkend obmedzia vlaky medzi Petržalkou a Kittsee

BRATISLAVA - Regionálne vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) na trase Bratislava-Petržalka – Kittsee (ÖBB) cez víkend pre rekonštrukciu trate v Rakúsku obmedzia.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala riaditeľka Odboru komunikácie ZSSK Jana Morháčová, práce sa začnú v sobotu 21. novembra a ukončia ich v nedeľu 22. novembra. "Na tomto úseku počas víkendových dní premáva 21 regionálnych expresov (REX) obidvoma smermi. Obmedzenie sa dotkne šiestich z nich premávajúcich na trase Bratislava-Petržalka – Kittsee – Wien – Deutschkreutz. Šesť spojov v tomto päťkilometrovom úseku Bratislava-Petržalka – Kittsee nahradia autobusmi, platí pre vlaky v oboch smeroch."

 

Podľa Morháčovej náhradné autobusy pristavia pred budovami staníc Bratislava-Petržalka a Kittsee a všetky autobusy budú v stanici Kittsee nadväzovať na vlaky z Viedne, do Viedne a Deutschkreutzu. Od stanice Kittsee do Viedne ide vlak podľa cestovného poriadku ÖBB. V spojoch náhradnej autobusovej dopravy z prevádzkovo-prepravných dôvodov bicykle neprevážajú. Podrobnosti o výluke a cestovné poriadky náhradnej autobusovej dopravy zverejňujú na internetovej stránke ZSSK.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies