Cez víkend električky do Ružinova nepôjdu

NETKY.SK • 2 Marec 2012, 11:09 • 2 min
Cez víkend električky do Ružinova nepôjdu

Cez víkend električky do Ružinova nepôjdu - Doprava Počas blížiaceho sa víkendu 3. a 4.

slovakia

left justify in out

img

Počas blížiaceho sa víkendu 3. a 4. marca sa Bratislavčania do mestskej časti Ružinov električkou nedostanú. Dopravný podnik Bratislava (DPB) vylúčil ich premávku kvôli rozsiahlym montážnym prácam na trolejovom vedení v súvislosti so stavbou polyfunkčného objektu Centrál. K dispozícii však bude náhradný spoj.
      Ako TASR informovala hovorkyňa DPB Agáta Staneková, obojsmerne bude vylúčená aj trolejbusová doprava na uliciach Šancová a Trnavská od Račianskeho mýta po Zimný štadión a na ulici Miletičova v úseku medzi Trnavskou a Záhradníckou.
      Dopravný podnik zabezpečil náhradný autobus X14. Linka bude premávať po trase RUŽINOV (Astronomická), Ružinovská, Záhradnícka, Karadžičova, Krížna, VAZOVOVA, Radlinského, Legionárska, Karadžičova, Záhradnícka, Ružinovská, RUŽINOV. "Vozidlá tejto linky tak obslúžia obojsmerne autobusové zastávky Astronomická, Chlumeckého, Súmračná, Tomášikova, Herlianska, Pri jazere, Slovanet, Saleziáni na Záhradníckej ulici, zastávku Krížna na Karadžičovej," vysvetlila Staneková.
      Bližšie informácie o víkendových zmenách v doprave môžu občania získať na webe podniku www.dpb.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona