Cez víkend budú v Bratislave dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 14:12 • 2 min
Cez víkend budú v Bratislave dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Motoristi musia v Bratislave cez víkend rátať s dopravnými obmedzeniami. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

slovakia

left justify in out

"V súvislosti s konaním kultúrneho podujatia v areáli Zlatých pieskov od 12.00 h dňa 29.6.2018 do 04.00 h dňa 01.07.2018 v záujme ochrany života a zdravia účastníkov ako aj bezpečnosti podujatia môže prísť k uzavretiu cestnej komunikácie Zlaté piesky od ulice Cesta na Senec," povedala Slamková. Dodala, že vodiči sa s autom nedostanú k areálu Zlaté piesky zo žiadneho smeru.

 

Dlhodobejšie dopravné obmedzenie bude od 29. júna do 11. augusta na moste diaľnice D2 Lafranconi. "Z dôvodu výmeny mostných záverov dôjde v uvedenom úseku k zúženiu jazdných pruhov, avšak budú zachované dva jazdné pruhy pre každý smer jazdy, kde vnútorný jazdný pruh v časti, kde budú vykonávané práce, bude presmerovaný do protismeru," informovala Slamková.

 

Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením. "Vodičov v tejto súvislosti žiadame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť a riadili sa príslušným dopravným značením, prípadne na prejazd využili podľa možnosti iné trasy," doplnila hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies