Cez víkend bude obmedzená doprava v Bratislave na Staromestskej a Ružinovskej ulici

NETKY.SK • 25 September 2015, 14:50 • 2 min
Cez víkend bude obmedzená doprava v Bratislave na Staromestskej a Ružinovskej ulici

BRATISLAVA – Počas nadchádzajúceho víkendu bude v hlavnom meste viacero dopravných obmedzení. Už dnes o 19.00 h sa začne čiastočná uzávera miestnej komunikácie II. triedy na Staromestskej ulici.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, dôvodom je oprava povrchu vozovky. Realizovať sa bude v dvoch etapách.

 

Cestári postupne vymenia pravý a ľavý jazdný pruh v úseku od Veternej ulice po križovatku Suché Mýto. Dopravné obmedzenia potrvajú do 4.00 h v nedeľu (27.9.).

 

V sobotu (26.9.) bude od 12.00 h do 18.00 h úplne uzavretá Ružinovská ulica. Uskutočnia sa tu cyklistické preteky „Ružinovská časovka 2015“.

 

Už od stredy (23.9.) dochádza k výraznému obmedzeniu dopravy na Vajanského nábreží. Dôvodom je oprava električkovej trate. V úseku medzi Múzejnou ulicou a Námestím Ľudovíta Štúra je premávka usmerňovaná do pravého jazdného pruhu a riadená prenosným dopravným značením. Práce potrvajú až do 15. novembra.

 

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave vodičov žiada, aby pri prejazde spomenutých úsekov znížili rýchlosť podľa prenosného dopravného značenia, zvýšili pozornosť a riadili sa prípadnými pokynmi polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies