Cez týždeň sa v Bratislavskom kraji zameria na disciplínu vodičov

NETKY.SK • 27 August 2012, 11:34 • 2 min
Cez týždeň sa v Bratislavskom kraji zameria na disciplínu vodičov

Cez týždeň sa v Bratislavskom kraji zameria na disciplínu vodičov - Doprava Počas letnej turistickej sezóny sa dopravní policajti aj tento týždeň na území Bratislavského kraja zamerajú vo zvýšenej miere na disciplínu všetkých účastníkov cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

imgPočas letnej turistickej sezóny sa dopravní policajti aj tento týždeň na území Bratislavského kraja zamerajú vo zvýšenej miere na disciplínu všetkých účastníkov cestnej premávky. Ich pozornosť sa sústredí na najnehodovejšie miesta a okresy. V prípade, ak by niektorý účastník cestnej premávky predpisy porušil, môže počítať s udelením sankcie.
      "Upozorňujeme vodičov, že tak ako každý prázdninový piatok, aj tento (31. 8.) sa budú v Bratislave pohybovať korčuliari v rámci akcie Bratislava inline, preto je nevyhnutné zvýšiť opatrnosť a rešpektovať pokyny policajtov, ktorí ich budú na trase presunu sprevádzať," uviedla Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.
      V piatok večer sa zároveň na štadióne Ondreja Nepelu koná prípravný hokejový zápas Slovan - Viedeň. V tejto súvislosti však nie sú plánované žiadne dopravné obmedzenia.
      V sobotu (1. 9.) bude v NR SR Deň otvorených dverí, pričom sa uskutoční Bratislavská hradná časovka o pohár predsedu NR SR. V tejto súvislosti budú v čase od 10. do 13. hodiny uzavreté Palisády od Hodžovho námestia po budovu NR SR. "Vyzývame účastníkov cestnej premávky, aby sa riadili pokynmi dopravnej polície," dodala Kurucová.

Zdroj: PPZ SR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona