Cez Messenger na Facebooku sa už dajú posielať peniaze, o chvíľu tak budeme platiť aj v baroch

NETKY.SK • 8 November 2017, 14:33 • 2 min
Cez Messenger na Facebooku sa už dajú posielať peniaze, o chvíľu tak budeme platiť aj v baroch

Facebook stále prichádza s inováciami a zdá sa, že postupne preberie kontrolu nad celým našim životom.

slovakia

left justify in out

Sociálna sieť najnovšie umožňuje použiť službu Messenger na odosielanie peňazí vašim priateľom, či už im dlžíte, alebo ich chcete obdarovať. Môže to byť skvelou pomôckou aj pri nakupovaní cez rôzne obchody, ktoré na Facebooku ponúkajú tovar. Vývojári veria, že cez Messenger  budú ľudia časom platiť aj v podnikoch.

 

"Platby P2P [peer-to-peer] umožňujú malým a veľkým firmám prijímať platby v rámci programu Messenger," povedal David Marcus, ktorý vedie Facebook Messenger tím. "Veľa verejných služieb si vyžaduje formu konverzácie, takže ak to môžete urobiť cez Messenger a pridať k tomu platby, myslím, že by to bolo pre zákazníkov veľmi užitočné."

 

Benefitom je jednoduchosť. Stačí prepojiť debetnú alebo kreditnú kartu s účtom služby Messenger, vybrať sumu peňazí, ktorú chcete poslať a stlačte tlačidlo Odoslať. Samozrejme treba vždy zadať overovací pin, aby to nemohol niekto zneužiť. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies