Cez hranicu previezli telá 60 ruských vojakov, hlási ukrajinská rozviedka

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 18:26 • 2 min
Cez hranicu previezli telá 60 ruských vojakov, hlási ukrajinská rozviedka

KYJEV - Celkovo 60 tiel ruských vojakov zabitých v Donbase bolo prevezených v uplynulých piatich dňoch do Ruska cez ukrajinskú Luhanskú oblasť.

slovakia

left justify in out

Uviedla to dnes agentúra UNIAN s odvolaním sa na informácie Hlavnej správy rozviedky (GUR) ukrajinského ministerstva obrany.


Telá ruských vojakov prevážali cez hranicu v okolí ukrajinskej obce Ďakove do obce Kujbyševo v ruskej Rostovskej oblasti od 10. do 15. marca, tvrdí vojenská rozviedka.


Odhalila aj ďalšie straty v radoch jednotiek 1. armádneho zboru ruskej armády, ktoré sa zapojili do bojov v meste Volnovacha v Doneckej oblasti a v tamojších sektoroch.


"Šestnásteho marca bolo zabitých šesť vojakov 11. samostatného motostreleckého pluku a ďalších sedem zranených. V rovnakom čase utrpelo zranenia osem vojakov 3. samostatnej motostreleckej brigády (v Horlivke)," uvádza sa v správe GUR.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies