Cesty sú zjazdné, na západe aj východe je hmla

NETKY.SK • 9 Január 2016, 10:19 • 2 min
Cesty sú zjazdné, na západe aj východe je hmla

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky, rýchlostné cesty a cesty I., II. a III. triedy na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. V hornatejších oblastiach Žilinského a čiastočne Banskobystrického, Prešovského a Košického kraja je povrch vozoviek sčasti pokrytý vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu hrúbky 1-2 cm.

slovakia

left justify in out

Povrch vozoviek na horských priechodoch je vlhký až mokrý okrem horských priechodov Vrchslatina a Herlianske Sedlo, kde je povrch vozoviek pokrytý vrstvou utlačeného snehu hrúbky 1 cm a priechodu Huty, kde sa na vozovke nachádza miestami zľadovatený sneh o hrúbke 1cm.

Upozornenie pre vodičov:
Miestami zľadovatený sneh o hrúbke 1cm sa nachádza na vozovke cesty II/584 HP Huty. Hmla s dohľadnosťou do 50 metrov sa vyskytuje v lokalite Turňa nad Bodvou, Iliašovce a Švábovská Stráň. Dohľadnosť od 200 metrov do 100 metrov sa vyskytuje na území západného Slovenska v lokalite Bratislava a jej blízke okolie a na takmer celom území východného Slovenska.


Pre vozidlá nad 10 m je uzatvorený horský priechod Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno-Fačkovské sedlo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies