Cesty na Slovensku sú zjazdné

NETKY.SK • 11 November 2016, 13:18 • 2 min
Cesty na Slovensku sú zjazdné

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty, cesty I., II., a III. triedy na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Na ceste II/584 Pavčina Lehota - Jasná a na cestách III. triedy v okrese Námestovo je povrch vozoviek miestami pokrytý kašovitým až utlačeným snehom v hrúbke jedného centimetra. Na ceste II/537 Podbanské - Tatranská Polianka sa miestami nachádza zľadovatený sneh do jedného centimetra.

 

Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem priechodu Huty, kde sa miestami na vozovke nachádza vrstva utlačeného snehu do jedného centimetra.
V oblasti Štósu je hmla s dohľadnosťou do 100 m. Pre vozidlá nad 10 m je uzatvorený horský priechod Šútovce a úsek cesty I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom. Cesta I/18 pod Strečnom bude od 12. novembra 2016 do 18. decembra 2016 uzavretá takto: cesta bude uzavretá iba cez víkendy, a to v čase od 8:00 v sobotu do 16:00 v nedeľu. Obchádzka bude vyznačená dopravným značením.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies