Cesty na Slovensku sú zjazdné

NETKY.SK • 16 Január 2016, 10:52 • 2 min
Cesty na Slovensku sú  zjazdné

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, na západnom SR miestami suchý, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné. Povrch vozoviek na západe územia je prevažne suchý až mokrý, na strednom a východnom Slovensku je povrch vozoviek vlhký až mokrý, a vo vyšších polohách pokrytý snehom v hrúbke 1 - 3 cm, miestami do 5 cm, miestami zľadovatený sneh na ceste II/566 v okrese Michalovce.


Povrch vozoviek na horských priechodoch je vlhký až mokrý, okrem HP Huty, Vrchslatina, Cukmantel, Dobšiná, Chorepa, Zbojská, Súľová, Grajnár a Donovaly kde je povrch vozovky pokrytý kašovitým až utlačeným snehom do 1 - 3 cm. Na HP Herlianske Sedlo a Podspády je miestami čerstvý sneh do 5-10 cm.


Na vlhkých a mokrých cestách sa môže pri nízkych teplotách tvoriť poľadovica.


Dohľadnosť do 100 m je v lokalitách Skalité - hr. priechod, Svrčinovec - hr. priechod, Turňa nad Bodvou, Humenné, do 200 m v lokalitách Sobrance, Veľké Kapušany, Kráľovský Chlmec, Lučenec, Tornaľa, Hliník nad Hronom Michalovce.
Pre vozidlá nad 10 m je uzatvorený HP Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno-Fačkovské sedlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona