Cestujúci si násilne otvoril dvere električky a pred tunelom v Bratislave utiekol

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 14:43 • 2 min
Cestujúci si násilne otvoril dvere električky a pred tunelom v Bratislave utiekol

BRATISLAVA - Muž cestujúci električkou v stredu (28. 5.) si na začiatku tunela pod Bratislavským hradom násilne otvoril dvere a utiekol z nej. Električka zostala po násilnom otvorení nepojazdná.

slovakia

left justify in out

"Z tohto dôvodu stála premávka električiek číslo 2, 5 a 9 v tuneli smere do centra v čase od 19.17 h do 19.30 h," informovala Adriana Volfová z Dopravného podniku Bratislava (DPB). Na miesto vyslali dispečera a pracovníkov nakoľajovacieho vozidla. Električku číslo 5 aj linku číslo 9 kvôli incidentu odklonili a išli po inej trase.

 

V stredu DPB zaznamenal viacero škodových udalostí. "Už v ranných hodinách o 8.17 h nahlásil vodič autobusu linky č. 99 zranenie cestujúcej na Bratskej ulici v smere Antolská," uviedla Volfová. Vodič autobusu podľa nej pri vynútenom brzdení v úsilí zabrániť kolízii s autom prudko zabrzdil, pričom sa vo vozidle zranila jedna z cestujúcich. Udalosť riešil dispečer, polícia a privolaná bola aj záchranka.

 

Predpoludním nahlásil vodič autobusu číslo 87 poškodenie skla na okne dverí cestujúcim na Hradskej ulici v smere Ovsište. Na autobuse vznikla škoda 250 eur. Poobede sa zasa zrazil trolejbus číslo 208 a osobným autom v križovatke Kollárovo námestie - Radlinského v smere Mickiewiczova. Na trolejbuse vznikla škoda 200 eur. Nehoda zdržala električky aj trolejbusy smer Mickiewiczova. Dopravnú nehodu spôsobil nepozorný vodič osobného auta.

 

Ďalšia dopravná nehoda sa stala aj medzi električkou číslo 8 a autom na Miletičovej ulici v smere na Trnavské mýto. Premávka električiek číslo 8 a 9 stála od 16.03 do 16.14. h. "Hmotná škoda na električke vznikla za 900 eur," spresnila Volfová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona