Cestujúci do Mexiko City by mali počítať so štrajkom učiteľov

NETKY.SK • 26 August 2013, 09:15 • 2 min
Cestujúci do Mexiko City by mali počítať so štrajkom učiteľov

BRATISLAVA - Slovenský rezort diplomacie upozorňuje slovenských občanov cestujúcich do Mexiko City na možnosť zmeny v leteckej doprave v súvislosti s protestnými akciami učiteľov v hlavnom meste Mexika.

slovakia

left justify in out

"Cestujúcim tak pre štrajk môžu vzniknúť problémy s komplikovaným odjazdom z letiska a príjazdom na letisko a tiež s prípadným presmerovaním ich letu na letiská nachádzajúce sa v okolí hlavného mesta," uviedlo Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR. Podľa ministerstva by mali Slováci cestujúci do Mexiko City venovať pozornosť aktuálnym informáciám o svojom lete zo strany príslušnej leteckej spoločnosti, respektíve cestovnej kancelárie, aby boli včas a presne informovaní o prípadných zmenách.

Ministerstvo tiež odporúča, aby v prípade cestovania do Mexika ľudia využili službu dobrovoľnej registrácie na webovej stránke ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies